INŠTITUT LIFE VEDA online

Inštitut Life veda je bil ustanovljen leta 2012 z namenom širjenja vedskega znanja o duhovnih principih življenja.

djotiš šola Inštitut Life Veda

Življenjske modrosti vedskih brahmanov in rišijev vas bodo bogatile z neštetimi spoznanji.

Naučili se boste se razbrati družinsko karmo, izvedeli, s čim so pogojeni vaši odzivi in kateri je vaš življenjski poligon učenja. Spoznali boste MATRICO, ki je zapis vašega edinstvenega odtisa – vašega rojstva.

 

Tudi če vaš cilj ni delo z djotiš astrologijo, vam ta znanja prinesejo orodja, ki pripomorejo k višji kakovosti življenja. Prav tako lahko ta orodja vključite v kombinaciji z različnimi terapijami, če ste terapevt ali zdravilec.

 

V ČEM JE INŠTITUT LIFE VEDA EDINSTVEN?
Poleg poglobljenega in kvalitetnega znanja djotiša je šola edinstvena tudi zato, ker podaja kvaliteten vpogled v celoten spekter vedskega znanja.

 

INŠTITUT LIFE VEDA vodi Aleksandra Klemenc, astrologinja, ki ima za sabo več kot 10 let resne prakse. Izobraževala se je tudi pri indijskem astrologu dr. Pai Arjuni, pri dr. ajurvede B.A.M.S. Saurabh-u in Guruji Ma (v Ameriki) se je izobraževala za sadhano – usklajenost z naravnimi ritmi in zdravljenja maternice in več let delovala znotraj nutricionistične organizacije Shankara, kjer si je pridobila praktična znanja. Trenutno sodeluje z nutricionistično organizacijo AVP.

 

Z opravljenim 1. modulom djotiša pa se lahko vpišete tudi v šolo nutricionizma.