Kompatibilna oseba – on-line

Preko analize do vaše kompatibilne osebe.

Ko se z drugo osebo tesneje povežete za dalj časa; naprimer prijateljstvo, zakonska ali izven zakonska zveza, vez s starši, lastništvo v podjetju, društvu,… prične karma energije te osebe izrazito vplivati na vas. Del njene karme prevzamete nase.

Analiza Kompatibilna oseba, vam pomaga razumeti do katere mere se z osebo ujemate z vidika:

  • čustev, ljubezni, komunikacije, znanja, misli, energije (vas oseba energijsko podpira ali pa vam jemlje energijo), discipline, vizij, denarja, skupnega posla, tudi okusa za hrano,…

Djotiš astrologinja natančno svetuje z natančnim opisom način za vzpostavljanje skladnosti in s tem izboljšanje odnosa.

kompatibilna oseba

kompatibilna oseba

 

Dobro karmično ujemanje z osebo na delu, vam lahko znatno pomaga pri širitvi in rasti posla, hitrejšem služenju denarja ter uspehu. Astrolog inja opozori na ugodne momente in natančno opiše, kako vsaka oseba prispeva s svojo energijo v medsebojnem sodelovanju znotraj podjetja.

Prednost kompatibilne analize je, da vas tudi opozori s katero osebo niste skladni, in bi naprimer tesna zveza z njo lahko povzročila, da ostanete brez denarja, izgubite lastnino,… Karma druge osebe vas lahko potegne daleč stran od vaših ugodnih predpozicij, ki jih imate v rojstni karti.

Spoznajte moč skupnih točk vašega partnerstva. Uporabite jih v vašo skupno prid pri doseganju osebnih ali poslovnih ciljev.

Ta analiza “Kompatibilna oseba”, vam ponuja vrsto osebnih informacij kako zgraditi kvalitetno partnersko ali poslovno zvezo.

Imate družino in želite, da steče komunikacija med vami in otroci?  Želite kvalitetnejši odnos z otroki? Želite da so vaši odnosi polni razumevanja in podpore?

Razmišljate o skupnem poslu in se sprašujete kako bi se ujeli z eno ali več osebami še predno odprete podjetje? V kolikor že imate podjetje pa vam astrologinja svetuje kako doseči kvalitetnejše odnose na delovnem mestu?

On-line djotiš svetovanje – kompatibilna oseba:
svetovanje za 2 osebi    60 min     Cena:  80 eur/ osebo
svetovanje za 3 osebe   80 min     Cena:  90 eur/ osebo
svetovanje za 4 osebe 100 min     Cena: 100 eur/osebo

 

V kolikor imate vprašanja, me kontaktirajte in z veseljem vam bom svetovala kateri izračun je najbolj ustrezen za vaše potrebe. 

Prijavi se

Svetovanje izvaja astrologinja Aleksandra Klemenc
– ustanoviteljica Inštituta Life Veda, šole djotiša in nutricionizma,
– izpopolnjevala se je v tujini  pri dr. Pai Arjuni, guruju djotiša in pri B.A.M.S. Saurabh-u ter Gurujinji Ma, učiteljema ajurvede
– trenutno deluje znotraj svetovne ajurvedske organizacije Shankara in AVP
– izvaja svetovanja tudi osebam na vidnih položajih
– svetuje mednarodno