Partnerski odnos 

Za kvaliteten partnerski odnos je vitalnega pomena, da razumete njegove vitalne elemente, ki ga gradijo. Predvsem ste to vi in vaš odnos, ki ga imate do sebe.

Ljubezen je tisto po čemer vsak hrepeni. Zato v odnosu funkcionirate na določen način. Lahko se prilagajate partnerju v toliki meri, da izgubite sebe. Ali pa obratno z zahtevami po ljubezni zadušite partnerja. V vas se porajajo negativni občutki iz mladosti, ki jih vnašate v partnerstvo. S vsem naštetim rušite partnerski odnos namesto, da bi ga gradili.

Svetovanje Partnerski odnos vam s svojo natančnostjo in obilo informacij pomaga razumeti vaše odzivanje in delovanje v zvezi. Preko prepoznavanja in zavedanja pričnete šele graditi kvaliteten partnerski odnos.

Spoznajte potencialne možnosti vašega medsebojnega odnosa. Ko se zavedate katere spremembe in korake narediti, vaše partnerstvo dobi nova krila.

partnerski odnos

partnerski odnos

Ali hrepenite po partnerju in ljubezni? Želite izvedeti kako pritegniti partnerja in kdaj pride obdobje, ko spoznate partnerja?

Se odločate ali ostati v zvezi ali ne? Hrepenite po kvalitetnem partnerskem odnosu? Si želite izboljšanja in sprememb?

 

Partnerski odnos svetovanje:

svetovanje   60 min      Cena: 100 eur – trenutno dogajanje
svetovanje   90 min      Cena: 130 eur – vpogled v naprej
svetovanje  120 min     Cena: 170 eur  – vpogled v naprej s posnetkom in zapisom

Prijavi se

Svetovanje izvaja astrologinja Aleksandra Klemenc
– ustanoviteljica Inštituta Life Veda, šole djotiša in nutricionizma,
– izpopolnjevala se je v tujini  pri dr. Pai Arjuni, guruju djotiša in pri B.A.M.S. Saurabh-u ter Gurujinji Ma, učiteljema ajurvede
– trenutno deluje znotraj svetovne ajurvedske organizacije Shankara in AVP
– izvaja svetovanja tudi osebam na vidnih položajih
– svetuje mednarodno