Partnerski odnos – on-line

Po ljubezni vsi hrepenimo. Kako si jo z partnerjem izkazujeta? Kaj pomeni tebi izraz ljubezni in kaj njemu/njej? Poznata vajin jezik ljubezni? Ali pogojujeta ljubezen? Lahko se dogodi, da z zahtevami po ljubezni dušita vajin ljubezenski odnos. Ali pa v odnosu eden od vaju se prilagaja v tolikšni meri, da je načeta njegova/njena avtonomija.

Za kvaliteten partnerski odnos je vitalnega pomena, da razumeš njegove vitalne elemente, ki ga gradijo. Partnerski odnos izraža tudi odnos, ki ga imaš ti do sebe.

Svetovanje Partnerski odnos ti s svojo natančnostjo in obilo informacij pomaga razumeti vajino odzivanje in delovanje v zvezi. Preko prepoznavanja in zavedanja pričneta šele graditi kvaliteten partnerski odnos.

Ali vesta s čim ga rušita?

Spoznajta potencialne možnosti vajinega medsebojnega odnosa. Ko se zavedata katere spremembe in korake narediti, vajino partnerstvo dobi nova krila. Krila ljubezni.

partnerski odnos

partnerski odnos

V kolikor še nisi v zvezi in hrepeniš po partnerju, je to tudi pravo svetovanje zate. Izveš kdaj se bo aktiviralo obdobje partnerstva pri tebi, da boš pozoren, ko bo partner stal pred teboj. Izvedel/a boš tudi katere so tiste tvoje lastnosti, ki pritegnejo tvojega bodočega partnerja.

Če pa si pred težavno odločitvijo ali ostati v zvezi ali ne, ti bo to svetovanje prav gotovo tudi prineslo odgovore. Usmerilo te bo h kvalitetnemu partnerskem odnosu.

Si želiš izboljšanja in sprememb?

Potem je ta trenutek pravi čas, da se odločiš za njih.

 

On-line djotiš svetovanje – partnerski odnos:
svetovanje   60 min      Cena: 100 eur – trenutno dogajanje
svetovanje   90 min      Cena: 130 eur – vpogled v naprej
svetovanje  120 min     Cena: 170 eur  – vpogled v naprej s posnetkom in zapisom

Prijavi se

Svetovanje izvaja astrologinja Aleksandra Klemenc
– ustanoviteljica Inštituta Life Veda, šole djotiša in nutricionizma,
– izpopolnjevala se je v tujini  pri dr. Pai Arjuni, guruju djotiša in pri B.A.M.S. Saurabh-u ter Gurujinji Ma, učiteljema ajurvede
– trenutno deluje znotraj svetovne ajurvedske organizacije Shankara in AVP
– izvaja svetovanja tudi osebam na vidnih položajih
– svetuje mednarodno