V salonu Lineja programi za odrasle in otroke:

  • MASAŽE za sprostitev in okrevanje

Masaže izvajamo izključno z Demeter ekološkimi veganskimi olji Martine Gebhardt, ekološkimi veganskimi olji Amis Anis, bio olji Organika in ekološkimi ajurvedskimi Mahariši olji  

  • BARS TERAPIJE terapija z hitrim in učinkovitim transformativnim delovanjem
  • DELAVNICE DRUŽINSKE POSTAVITVE 
  • NUTRICIONISTIČNA SVETOVANJA iz prehrane
  • DJOTIŠ SVETOVANJA določena informacija vam lahko popolnoma spremeni tok življenja 
  • IZOBRAŽEVANJA iz djotiša (vpogled v družinsko karmično matrico) in nutricionizma (osebni metabolizem)  
  • TRGOVINA z ajurvedskimi prehranskimi dodatki

Ajurvedski prehranski dodatki so ekološko veganski.   

 

SALON LINEJA je urejen po vedskem principu Vastuja. Skladnost barv vam nudi ugodje in sproščenost.

 Buddha, Zen, Wellness, Buddhism, Rest

 

Zadnja leta gostimo tudi druge terapevte, ki s svojim znanjem čudovito dopolnjujejo programe.

Vabljeni! 

 

terapevti

Aleksandra Klemenc

Vedska astrologinja in nutricionistka LIFE VEDA INŠTITUTA, bars terapevtinja in specialistinja v ajurvedskih masažah, ustanoviteljica LINEJE, ima za sabo več kot 12 let resne prakse.

Izobraževala se je tudi pri indijskem astrologu dr. Pai Arjuni, dr. ajurvede B.A.M.S. Saurabh-u, Guruji Ma za sadhano – usklajenost z naravnimi ritmi ter zdravljenja maternice (v Ameriki) in več let delovala znotraj nutricionistične organizacije Shankara, kjer si je pridobila praktična znanja ter trenutno sodeluje z AVP nutricionistično organizacijo.

 

Klara Magrič

terapevti Lineja

terapevti Lineja

Sem maserka ter intuitivna svetovalka. Masažam sem predana s srcem in dušo, ker skrivajo globoko modrost telesa, ki jo delim tudi preko delavnic, svetovanj iz karmične diagnostike in japonske masaže.

Stik z Naravo me odpira v globino duhovnosti, v katero pronicam skozi šamansko bobnanje in tako nudim tudi masažo z zvoki belega jelena.

V meni se je oblikovalo pet temeljnih vprašanj, kateri odgovori so me pripeljali do izpolnjevanja poslanstva.

1.Kako naj se človek počuti dobro in sproščeno? Vprašanje, ki me je motiviralo, da sem se naučila masažnih tehnik  in pridobila bogate dolgoletne izkušnje.

2.Kako slišati svoje telo, ga obvadovati in razumeti? Je bil naslednji korak do spoznavanja klinične somatike in čuječnosti. 

3. Ali lahko uravnovesim in pomirim notranje duševno stanje? V toku let sem ga našla in skrbno razvijala z reiki, theta healing in z drugimi energijskimi tehnikami.

4. Vendar znova in znova sem se vračala k vprašanju »kje je pravi vzrok za nastanek težav na fizičnem ali psihičnem nivoju? Tukaj sem pričela s pomočjo intuicije in uvidov raziskovati karmično diagnostiko in jo vnašati  v svoje terapije.

5. Kako znova zavibrirati v tem svetu in spustiti okove? Odgovor se je skrival v zvočni kopeli s šamanskim bobnom.