Ajurvedska zaščita pred virusi

PAKET AJUR-IMUN protekt

zaščita pred virusiPAKETAJURIMUN – PROTEKT nudi preventivno obrambo in zaščito pred virusi saj dvigne imunski sistem. Zato se priporoča preventivno kot tudi obolelim, ki jim je padel imunski sistem. Varno ga lahko uživajo tako odrasli kot otroci. Otroci 2-4 let uživajo 1/4 doze in 4-10 let uživajo 1/2 doze. Paketu smo priložili navodila za uporabo in nasvete, kako ojačate vaš imunski sistem s prehrano in rutino. Maharišijev PAKET AJURIMUN – PROTEKT je že dolgo na tržišču in se je znanstveno in v praksi izkazal kot odličen dodatek, ki daje celicam telesa visoko odpornost.

V primeru da zbolite, imamo pripravljene tudi dodatne ajurvedske izdelke, ki Vam bodo v pomoč pri prebolevanju bolezni.

Izdelki v paketuzaščita pred virusi

Amrit Kalaš

Amrit kalaš predstavlja biser v Mahariši ajurvedi. 42 zelišč, 250 postopkov, 6 mesecev priprave, starodavna receptura, nedotaknjena moč narave. Uvršča se med prve najboljše imunostimulanse na trgu (potrjeno z znanstvenimi raziskavami), povečuje moč imunskega sistema, ki je glavna obramba pred virusi. Znanstvene raziskave so pokazale, da je Amrit Kalaš med najmočnejšimi antioksidanti. Njegova moč nevtraliziranja škodljivih kisikovih prostih radikalov je od 100 do 1000 x močnejša od bolj poznanih antioksidantov kot sta vitamin C in vitamin A je dokazal Dr. Hari Sharma je na državni univerzi v Ohio – ZDA.

Poleg tega je preverjena zaščita za Vaša dihala. Preberi več o tem

Oddaj naročilo

zaščita pred virusi

Trifala

Trifala je najbolj poznan in najučinkovitejši preparat za čiščenje črevesja in telesa in krepitev prebave in prebavnega ognja. Ajurvedski dodatek vzpostavlja ravnovesje med prebavnim ognjem in imunskim sistemom. Trifala katere sestavine so Haritaki, Amalaki, Bibhitaki, razstrupija celoten prebavni trakt. Okrepijo vaš prebavni ogenj in s tem imunski sistem.

Spomlad je najboljši čas za čiščenje telesa. Ker je pomlad pred vrati, je ta preparat zelo priporočljiv kot preventiva  tudi, če nimate želje po obrambi pred virusi. Po tretmaju se boste počutiti prenovljeno, saj preparat odpraviti nečistoče, ki so nastale in se odložile v telo čez zimo.

 

 

Cena kompleta: 76,50 eur

Cena kompleta brez sladkorja: 76,50 eur

zaščita pred virusi

Oddaj naročilo

Nasveti

Ob nakupu prejmete brezplačno brošuro z nutricionističnimi nasveti kako postopati, da se dobro zaščitite pred virusi.